Hodnocení obchodu

5,0 26 hodnocení
5
26x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ŽS Avatar autora Žaneta Smaha | 25.1.2023
Přehledný e-shop, který nabízí kvalitní produkty. Je skvělé, že nabídka ihned nasměruje na problém, který žena potřebuje vyřešit. Mezi prvními jsem objednala PSC kartičky a jejich praktičnost a edukační stránku si nemohu vynachválit. Rychlé doručení. Velmi doporučuji.
D Avatar autora Dominika | 10.11.2022
Co se týče samotné objednávky. Rychlý a milý přístup. Objednávka přišla v pořádku. A pár slov k e-shopu. Líbí se mi filtr hledání produktů k jednotlivým problémům. Super prvkem je i kvíz, který je takovým malým pomocníkem k určení toho svého problému.
PH Avatar autora Petra Holubová | 8.11.2022
Naprosto skvělé, komunikace i doručení proběhlo v pořádku.
V Avatar autora Veronika | 7.11.2022
Přehledný obchod, rychlé doručení.
D Avatar autora Dominika | 7.11.2022
E-shop je perfektně přehledný, lze nakupovat podle toho, co aktuálně hledám/potřebuji (kvíz) a navíc má skvělou podporu. Výborná komunikace a rychlost dodání. Nejen další e-shop na prodej, ale skutečnou pomoc a navíc edukuje o tak důležitém tématu, o kterém se ještě stále málo mluví. Jednoznačně doporučuji.
K Avatar autora Květa | 7.11.2022
Maximálně osobní přístup! V dnešní době, kdy je tolik e-shopů, cením si zejména těch, kde se cítím skvěle přístupem. Když mám ještě možnost poznat lidi, kteří za tím stojí, je to další přidaná hodnota. Děkuji, děkuji a děkuji!
J Avatar autora Jana | 7.11.2022
Krásný a jednoduše přehledný eshop, skvělé produkty a velmi rychle dodání. Maximální spokojenost :-)
M Avatar autora Monika | 7.11.2022
E-shop krásný a přehledný, doručení zásilky bylo rychlé. Co víc si přát :)
J Avatar autora Jana | 7.11.2022
Rychlé doručení, skvělá komunikace i při osobním vyzvednutí. Osobně bych ani nepotřebovala mít kartičky zabalené v tašce, když jsem si pro ně přišla.
K Avatar autora Katka | 7.11.2022
S obchodom som velmi spokojna. Dodanie bolo rychle, komunikacia s eshopom bez problemov. Tovar prisiel krasne zabaleny - velmi sa mi pacil obalovy material aj ze sa zbytocne neplytva dalsimi obalmi navyse co doma zavadzaju a prijemne vonavy.
M Avatar autora Marťa | 6.11.2022
Vše proběhlo v pořádku, kladně hodnotím velmi rychlé dodání a dobrou komunikaci e-shopu. Malinká drobnost. Možná bych si malinko více pohrála se zabalením (po estetické stránce - na můj vkus velmi obyčejné). Balení splnilo však svůj hlavní účel a produkty přišly nepoškozené, takže neubírám na hodnocení.
D Avatar autora Dita | 6.11.2022
Krásný e-shop, rychlé dodání, spokojenost :)
Z Avatar autora Zdenka | 6.11.2022
E-shop má skvělý filtr, moc se mi líbí rozdělení podle tématu, který chci řešit. Je přehledný, plný informací a s rychlým dodáním.
T Avatar autora Tereza | 5.11.2022
Rychlé doručení, hezký eshop.
E Avatar autora Eva | 5.11.2022
E shop je prehľadný, nie je priveľmi zahltený rôznymi produktami, objednávka prebehla bez problémov, doručenie bolo rýchle a balenie ekologické, super, odporúčam ????
K Avatar autora Kate | 5.11.2022
Moc se mi libi provazani vzdelavaci casti z radia a samotneho e-shopu. "Neco te trapi? Poslechni si, co pro sebe muzes udelat sama. Chces udelat jeste neco navic? Tyhle produkty ti pomuzou." Ja tleskam.
K Avatar autora Kristína | 4.11.2022
Oceňujem, že na e-shope nie je obrovské kvantum produktov, z ktorých si človek pomaly nevie vybrať. Idete na kvalitu. Udržte si to. Páčia sa mi kartičky (neskôr využiteľné ako záložky) k produktom s QR kódom.
Avatar autora Valérie Štěpánková | 4.11.2022
velmi přehledný a sympatický obchod, brzké doručení a eko balení, super!
A Avatar autora Aneta | 4.11.2022
Nádherný e-shop, plnými smysluplných produktů. Jsem více než spokojená. ♥️
K Avatar autora Karolína | 4.11.2022
Hezký přehledný eshop, rychlé odeslání i doručení, balení bylo také v pořádku. Těším se na kartičky :). Eshop můžu doporučit a těším se pokud bude v nabídce i Kegg.